yarn cycling

Dirty Splasherr Gravel Event 2023: Mis Het Niet!

Kom jij ook naar Merksplas aanstaande zaterdag, op 11 november? We naderen snel de datum van het aankomende Dirty Splasherr Gravel Event. Dit is jouw kans om deel te nemen aan een onvergetelijke fietstocht door het prachtige Merksplas. Maar dat is niet alles; door mee te fietsen, draag je ook bij aan het project van Marc Herremans, de AfH Revalidatie Weide in Wuustwezel.

Bereid je voor op een geweldige dag op de fiets, met een gevarieerd parcours dat je door de adembenemende natuur van Merksplas leidt. Of je nu samen met een vriend of vriendin deelneemt of gewoon jij en je fiets eropuit trekken, het avontuur begint tussen 8.30 uur en 12.00 uur in Merksplas kolonie aan de Open Schuren.

Het laatste evenement trok bijna 500 enthousiaste deelnemers en werd met recht een groot succes genoemd. Dat smaakt natuurlijk naar meer, en daar wil jij toch wel onderdeel van uitmaken? Net als vorig jaar kun je kiezen uit drie verschillende routes van 60 km, 90 km of 120 km. De parcoursbouwer, Wim, heeft opnieuw zijn uiterste best gedaan om prachtige routes uit te stippelen die je zullen verrassen en uitdagen.

Wielerkleding van Yarn Cyclingwear

Bij het aankomende gravel evenement is er nog meer te ontdekken dan alleen geweldige routes en prachtige natuur. Wij zullen met een stand aanwezig zijn, hier kan je onze hoogwaardige winteraccessoires bewonderen en passen.

Of je nu een doorgewinterde fietser bent of gewoon op zoek bent naar de beste uitrusting om je warm te houden tijdens koude ritten, wij helpen je graag verder om comfortabel je kilometers te maken! Denk aan hoogwaardige winterhandschoenen om je handen warm te houden, overschoenen om je voeten te beschermen tegen de winterse elementen, en nog veel meer.

Wacht niet te lang, want de tickets vliegen de deur uit! Dus zorg ervoor dat je de jouwe bemachtigt voordat we volgeboekt zijn. Klik op onderstaande link om jouw tickets te bestellen en mis dit geweldige gravel event niet: