Epische wielerdeals: Black Friday Korting morgen live!

Ontdek unieke Black Friday wielerkleding deals – bereid je voor op een wieleravontuur!

Vanaf morgen gaat onze spectaculaire Black Friday-actie van start, en we kunnen nauwelijks wachten om deze eenmalige deals met jou te delen. Als bedrijf zetten we een grote stap voorwaarts, wat betekent dat er nieuwe wielerkleding op komst is. Om dit te vieren en jou de kans te geven onze wielerkleding te ervaren, bieden we een mega-korting aan.

Onze ambassadeurs

Onze ambassadeurs, de drijvende kracht om jou en velen anderen te inspireren en motiveren, staan in de schijnwerpers. Ze delen graag hun favoriete items, waaronder klassiekers zoals de bibtight met zeem, maar ook gloednieuwe producten die we lanceren. Zij zullen hun unieke kortingscode met jou delen via hun social media kanalen zodat jij met hoge kortingen jouw nieuwe wielerkleding kunt bemachtigen.

Hoe werkt onze Black Friday actie?

Van donderdag 23 november tot en met dinsdag 28 november staan onze exclusieve aanbiedingen centraal. Onze ambassadeurs delen niet alleen hun favorieten, maar ook nieuwe producten die je niet wilt missen. Wees er snel bij, want OP=OP!

De bel voor de laatste ronde klinkt!

Mis deze kans niet om hoogwaardige wielerkleding met hoge kortingen te scoren. Houd onze social media kanalen scherp in de gaten en wees klaar om de weg op te gaan met stijlvolle, nieuwe outfits. De Black Friday-deals zijn slechts enkele dagen geldig, dus bereid je voor op een wieleravontuur van formaat.