Verzend- en retourvoorwaarden

Retourvoorwaarden

Na ontvangst van het product heeft u een periode van 7 dagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren of te ruilen. Wij verzoeken u dit binnen 7 dagen schriftelijk (telefonisch of via e-mail) aan ons te melden. “U heeft het recht uw bestelling tot 7 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 7 dagen om uw product retour te sturen. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@yarncycling.com
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten.”

De aankoop dient – indien redelijkerwijs mogelijk – compleet en onbeschadigd te worden teruggestuurd. Eventuele schade aan het product kan worden verrekend op het terug te storten bedrag.

Wij adviseren de koper vooraf schriftelijk of per e-mail een verzoek te doen voor terugname van het artikel. Het is daarbij wenselijk dat de koper aangeeft in welke staat het artikel geretourneerd gaat worden.  

Restitutiebedrag 

Yarn Cyclingwear controleert ieder retour gezonden product bij binnenkomst op schade, defect en/of verpakking. Naar aanleiding van de staat van het geretourneerde product wordt bepaald welk bedrag aan de koper wordt terugbetaald. 

Is deze compleet en onbeschadigd dan stort yarncycling.com het bedrag dat op de factuur vermeldt staat binnen 7 dagen terug. Voor het terugstorten van uw geld gebruiken wij het rekeningnummer dat op de factuur is vermeld. Wij adviseren u daarom bij retourneren van een product ook de originele factuur bij te voegen. 

Het retour sturen van een product en/of bestelling kan naar:

Yarn Cyclingwear
Middelvaart 2
4715 ES Rucphen

06 – 15 64 00 24