Ontdek Yarn Cyclingwear: Wielerkleding voor en door wielrenners

Een merk geboren uit passie

Christa en Bobbie Traksel hebben in 2016 een eigen wielerkledingmerk opgericht, Yarn Cyclingwear. Als gepassioneerde wielrenners wilden zij een merk creëren dat aanvoelde alsof het door wielrenners voor wielrenners was gemaakt. Hun visie was om kleding te ontwerpen die zowel functioneel als stijlvol is, en die past bij de diverse behoeften van wielrenners.

Twee lijnen: Aero en Performance

Binnen Yarn Cyclingwear zijn er twee productlijnen: de aero-lijn en de performance-lijn. Beide zijn ontworpen met de specifieke behoeften van wielrenners in gedachten, maar elk heeft unieke kenmerken die hen onderscheiden. 

Het belangrijkste verschil: de snit

Het grootste verschil tussen de aero-lijn en de performance-lijn zit in de pasvorm. De performance-lijn valt iets groter uit dan de aero-lijn. De aero-lijn daarentegen is gemaakt van strakkere, aerodynamische materialen die nauw aansluiten op het lichaam, ideaal voor snelle ritten en competitie.

Beide lijnen maken gebruik van hoogwaardige stoffen die zweet afvoeren en je koel houden tijdens lange ritten. Zo blijft de performance-lijn comfortabel en flexibel, terwijl de aero-lijn gestroomlijnd is en minimale luchtweerstand biedt.

Voor bourgondische en competitieve wielrenners

De performance-lijn is speciaal ontworpen voor de bourgondische wielrenner. Als jij houdt van een iets lossere pasvorm, en het idee van een ontspannen rit naar een gezellig café spreekt je aan, dan is de performance-lijn perfect voor jou. Maar als je meer gefocust bent op snelheid en houdt van strakke wielerkleding die aerodynamisch is, dan is de aero-lijn de beste keuze.

Heb je vragen? Wij adviseren je graag!

Bij Yarn Cyclingwear hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Mocht je vragen hebben over onze producten of ben je op zoek naar verder advies, dan kun je altijd onze chatfunctie op de website raadplegen. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste wielerkleding en om je fietservaring naar een hoger niveau te tillen.