The Narrative Summer Collection ’24

In 2016 sloegen Christa & Bobbie Traksel de handen ineen en brachten ze hun expertise in de wereld van wielerkleding samen. Acht jaar later blijft hun passie voor het ondersteunen van wielrenners met hoogwaardige wielerkleding onverminderd groot. Hun missie is dan ook om fietsers te ondersteunen in het uitvoeren van hun passie, een toewijding die duidelijk naar voren komt in de nieuwe zomercollectie.

De inspiratie achter The Narrative Summer collection ’24 is geworteld in het idee van het creëren van jouw eigen verhaal op de fiets. Elk ontwerp, elk patroon, en elke stof is zorgvuldig gekozen om een gevoel van avontuur, vrijheid en persoonlijke groei te weerspiegelen tijdens jouw zomerse ritten.

De collectie is geheel ontworpen door Bart van Delft, ook één van onze ambassadeurs. Met zijn nauwkeurige oog voor detail en diepe liefde voor fietsen heeft Bart een prachtige collectie samengesteld.

Of je nu door glooiende landschappen fietst, de uitdaging van de bergen aangaat of gewoon geniet van een ontspannen rit door de stad, onze zomercollectie is ontworpen om jouw fietservaring naar een hoger niveau te tillen.

Dus, waar wacht je nog op? Ontdek onze collectie en beleef jouw eigen unieke fietsverhaal in stijl!