Tips voor het kiezen van jouw ideale wielerkleding

Als fietser is het belangrijk om je te laten adviseren over de kleding die je aantrekt. Want waar let je nu op bij het aanschaffen van wielerkleding? Wij helpen je met het kiezen van de ideale wielerkleding.

Het belang van een goed zweethemd

In deze blog nemen we je mee in de zoektocht naar jouw ideale wieleroutfit. Laten we beginnen!

We beginnen met een zweethemd. De Baselayer van Yarn Cycling is een elastisch naadloos ondershirt. Het vormt zich perfect naar jouw lichaam en is ontwikkeld voor optimale klimaatregulatie. Het ademende materiaal transporteert huidvocht snel naar buiten. Hierdoor blijf je droog tijdens jouw training.

De perfecte wielerbroek met zeem

De wielerbroek. Met een zeem. Een echt goed zeem. Dat is wat je zoekt toch? Een zeem waar je geen geïrriteerde huid van krijgt of schuurplekken. Hierbij is het vooral belangrijk dat je de juiste maat aanschaft. Wil je jouw wielerkleding passen? Ga langs bij onze verschillende dealers.

Het ideale wielershirt

Het wielershirt. Passend bij jouw wielerbroek. Een goede fit. Een kleurrijke outfit? Eentje waarvan jij een extra motivatie boost krijgt? Of toch een clean design?

Kies je sokken slim

De sokken. Niet geheel onbelangrijk. Witte sokken voor jouw zomerse ritten. Zwarte sokken voor jouw modderige avonturen op de mountainbike?

Grip met wielerhandschoenen

Wielerhandschoenen. Wil jij meer grip op je stuur? Dan zijn wielerhandschoenen een musthave!

Arm- en beenstukken

Valt de temperatuur nog een beetje tegen? Arm- en beenstukken bieden de uitkomst! Deze kan je gemakkelijk uitdoen tijdens je training en bieden net dat extra stukje warmte.